Προϊόντα για από τυρί (3)

ΤΥΡΙ

ΤΥΡΙ

ΧΗΜΙΚΑ Λίπος Ελάχιστο 45% Μέγιστο 48% Υγρασία Ελάχιστο 42% Μέγιστο 45% Μέσο Αλάτι 0.71.2% ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Κολοβακτηρίδια <100 οργανισμοί ανά γ E.coli <10 οργανισμοί ανά γ Σταφυλόκοκκοι +ve κοαγουλάσης <100 οργανισμοί ανά γ Listeria ND σε 25 γ Σαλμονέλα ND σε 25 γ Τύπος Σκληρού Τυριού Τύπος Τυριού Μοτσαρέλα Τύπος Επεξεργασίας Στειρωμένο Προέλευση: Βόδια Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι Σχήμα: Κύβος Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48 Πρόσθετα: Αλάτι Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες Βάρος (κιλά): 25 Τύπος: Σκληρό Τυρί Τύπος Τυριού: Μοτσαρέλα Τύπος Επεξεργασίας: Στειρωμένο Προέλευση: Βόδια Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι Σχήμα: Κύβος Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48 Πρόσθετα: Αλάτι Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες Βάρος (κιλά): 25
Σκόνη τυριού cottage

Σκόνη τυριού cottage

Σκόνη τυριού cottage Συσκευασία: σακούλες
Πακέτο Εκκίνησης Γιαουρτιού και Τυριού Κρέμα

Πακέτο Εκκίνησης Γιαουρτιού και Τυριού Κρέμα

Έτσι, η είσοδος στην παραγωγή τυριού και γιαουρτιού γίνεται εύκολη. Όλα όσα χρειάζεστε περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο εκκίνησης. Πακέτο εκκίνησης για γιαούρτι και φρέσκο τυρί που αποτελείται από: 1 πακέτο Yo-Mix 401, 50 DCU για ήπιο γιαούρτι με χαμηλή οξύτητα 1 πακέτο Probat 222, 100 DCU για τυρί cottage, φρέσκο τυρί και ξινή κρέμα 1 φιάλη φυσικού εκχυλίσματος 100 ml για παραγωγή τυριού cottage & φρέσκου τυριού 1 κομμάτι πλαστικό κουτάλι με τρύπες 1 κομμάτι θερμόμετρο για γιαούρτι 4 κομμάτια καλούπια τυριού για 150, 200, 400 & 1.000 g φρέσκου και μαλακού τυριού 1 κομμάτι επαναχρησιμοποιούμενος κάδος (10 l) ως δοχείο μεταφοράς και μέτρησης 5 κομμάτια PP ποτήρια σε μεγέθη 210, 240, 315, 365 & 520 ml ως δείγματα συσκευασίας 1 κομμάτι PET φιάλη με 0,5 l περιεχόμενο με καπάκι ως δείγμα συσκευασίας 4 κομμάτια δείγματα προϊόντων (περίπου 0,5 kg το καθένα) κατά επιλογή σας